Un llibre sobre lideratge i espiritualitat es presenta avui a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

L'autor del llibre, Raimon Ribera / Foto: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

L'autor del llibre, Raimon Ribera / Foto: Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) presenta aquest dissabte a la Casa de Cultura el llibre 'Bon lideratge, qualitat humana i espiritualitat', escrit pel professor d'Esade Raimon Ribera. El títol forma part de la col·lecció 'Parlem-ne' i defineix el model de lideratge impulsat des de l'escoltisme i el guiatge. L'acte tindrà lloc a les dotze del migdia.

El llibre exposa com la qualitat humana, la sensibilitat i l'espiritualitat són elements imprescindibles per aconseguir un bon lideratge al moviment escolta. A la presentació, hi participarà el mateix autor, els comissaris generals de MEG, Lluís Marco i Trini Molist i la secretària general del MEG, Irene Alerm. L'acte també comptarà amb la presència de la regidora d'Atenció Ciutadana, Joana Barbany.

Seguint amb la temàtica del llibre, la presentació acollirà una taula rodona sobre lideratge amb l'excomissari general de MEG Salvador Juncà i la cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill, Laia Pineda. L'acte posarà punt final amb un petit refrigeri compartit entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.