Les Jornades Transmet! reflexionen sobre l'actualitat de la fe al Centre Borja


Temes relacionats

Les jornades Transmet reformulen el paper de l'Església per combatre la crisi de fe (13/oct/12)


  • Comparteix:

Les Jornades Transmet! en una edició anterior

Les Jornades Transmet! en una edició anterior

L'actualitat de la fe centra les 2es Jornades Transmet!, que tenen lloc aquest cap de setmana a Sant Cugat i a Terrassa. Diverses conferències reflexionen aquest dissabte al Centre Borja sobre l'acció caritativa i la nova evangelització. Un concert solidari al Monestir tancarà el primer dia de les jornades, que organitza la diòcesi de Terrassa.

Les jornades comencen a les onze del matí amb els parlaments del bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, i la conferència 'Quan el servei esdevé bona nova', a càrrec de l'arquebisbe de València, Carlos Osoro Sierra. A la tarda tenen lloc diverses taules rodones sobre les entitats al servei de l'acció caritativa amb personalitats com la presidenta de Càritas Catalunya, Carme Borbonès, i l'exdirector general d'Esade Carlos Losada.

La música arriba de la mà del cantautor Pere Moliner a dos quarts de vuit del vespre, amb un cant compartit entre tots els assistents. Les jornades també acolliran un concert solidari a les deu de la nit al Monestir. L'actuació vol retre homenatge a tots els voluntaris de l'acció social i destinarà els donatius recollits a Càritas i a la Marató de TV3.

Les 2es Jornades Transmet! segueixen aquest diumenge amb més conferències a la Fundació Busquets de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.