La Piazzeta inaugura un nou concepte de cuina italiana


  • Comparteix:

La Piazzeta compta amb un pitzziolo que s'encarrega de les pizzes

La Piazzeta compta amb un pitzziolo que s'encarrega de les pizzes

Sant Cugat compta des d'aquest dijous amb un nou restaurant de cuina italiana, La Piazzeta que arriba amb l'objectiu de convertir-se en un racó d'Itàlia a Sant Cugat oferint un bon producte. El local està ubicat al número 21 del carrer Major i obrirà les seves portes de forma definitiva aquest dilluns.

Els dos emprenedors italians i residents a la ciutat Salvatore Fauzia i Giorgio Custodero i els productes italians Negreni han estat els ingredients principals per posar en marxa La Piazzeta. Les especialitats del local són els embotits, la crema de formatge fresc, la pasta farcida i els postres italians.

El restaurant vol portar un nou concepte de gastronomia aportant productes de les diferents regions d'Itàlia per crear una cuina regional, segons el responsable del local Salvatore Fauzia.

Salvatore Fauzia

La meva idea és fer cuina regional i fer provar nous gustos a Catalunya.


La Piazzeta obrirà al matí a partir de dos quarts d'onze i oferirà esmorzars i menús. A més compta amb una carta amb 19 varietats de pizzes, amanides, carpaccio, pasta i carns variades.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.