El Celler Cooperatiu s'obre a la ciutadania


Temes relacionats

Campins (Museu): 'Volem que el nou celler mostri l'essència i la presència de l'original' (13/des/13)

La museïtzació del Celler amplia l'oferta cultural amb la història vitivinícola local (10/des/13)

La ministra Ana Pastor inaugura les obres del Celler Cooperatiu (25/oct/13)

El llegat modernista de Sant Cugat centrarà la museïtzació del Celler Cooperatiu (17/oct/13)

Foment completa la rehabilitació del Celler Cooperatiu 10 anys després (14/oct/13)


  • Comparteix:

El Celler Cooperatiu ha obert aquest divendres les portes a la ciutadania, 10 anys després de tancar-se per a la seva remodelació. D'aquesta manera, l'edifici modernista de Cèsar Martinell torna a l'ús dels veïns, ara com a subseu del Museu i per difondre la importància del sector vinícola al municipi.

Amb una festa d'inauguració oberta a la ciutadania, el Celler Cooperatiu ha reobert les seves portes per incorporar-se com a equipament cultural de la ciutat. D'aquesta manera, el celler modernista projectat per l'arquitecte Cèsar Martinell el 1921 deixa enrere les obres de remodelació, que s'han allargat durant una dècada per reiterats problemes administratius. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquesta inauguració per al municipi.

Mercè Conesa

Per nosaltres és un dia molt important, recuperem el celler modernista i podem donar-li un ús cultural.


El Celler, declarat Bé Cultural d'Interès Local per la Generalitat i ja museïtzat, torna així a la ciutat. L'espai acull amb una exposició permanent que explica el context històric, el procés de l'elaboració del vi i l'evolució del projecte del celler que va dissenyar Cèsar Martinell.

El nét de Cèsar Martinell, Cèsar Ramírez, ha expressat la seva satisfacció davant el retorn d'aquest equipament a la ciutat.

Cèsar Ramírez

Com a nét estic molt content, és un altre dels edificis de l'avi que torna a la vida. M'agrada molt que es posin en valor els edificis.


La inauguració de l'equipament ha comptat amb una nodrida representació institucional local i del teixit social. L'acte ha ofert una degustació de vins i ha estat acompanyat de la música de Lluís Vidal Trio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.