Sant Cugat sobre dues rodes: el Bicibox registra més de 6.000 usos


  • Comparteix:

Bicibox de Lluís Millet / Foto Localpres

Bicibox de Lluís Millet / Foto Localpres

El sistema d'aparcament de bicicletes Bicibox ha registrat 6.156 usos durant el 2013 i els dos punts ubicats a la plaça de Lluís Millet són els més utilitzats. En total, hi ha 70 places repartides per Sant Cugat que han tingut una mitjana de 87 estacionaments.

Bicibox va entrar en funcionament l'agost del 2012 amb nou estacions repartides per tot els municipi que ofereixen fins a 70 places d'aparcament segur per a bicicletes. El tècnic de Mobilitat Serafí Martí ha destacat que les dades són molt positives respecte altres municipis i que, des del consistori, s'han plantejat la possibilitat d'ampliar els estacionaments per a aquests vehicles a la plaça de Lluís Millet.

Serafí Martí

L'èxit ha sigut una mica desigual però comparat amb altres ajuntaments, les dades estan molt bé. Els de la plaça de l'Estació són les que tenen més demanda i ens hem plantejat ampliar-ho.


Segons dades de l'Ajuntament, l'ús d'aquest sistema ha anat creixent de manera sostinguda fins arribar als 6.156 usos del darrer any. Els dos punts habilitats a l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) són els més utilitzat ja que s'emporten més de la meitat del total d'estacionaments. Aquests Bicibox han estat utilitzats fins a 1.700 usos cadascun, mentre que la resta en tenen 300 de mitjana.

Respecte als barris, Martí ha destacat el funcionament del Bicibox de Mira-sol, i ha puntualitzat que l'estació de Volpelleres és la que té un creixement més irregular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.