La rambla del Celler fa créixer l'espai de la Fira de Santa Llúcia


  • Comparteix:

La Fira de Santa Llúcia s'ha traslladat a la rambla del Celler, un emplaçament que ha permès fer-la créixer. Enguany, la fira aplega més parades i els comerciants consultats per Cugat.cat es mostren satisfets amb el canvi d'ubicació.

Una quinzena de parades formen la Fira de Sant Llúcia a la ciutat, que enguany s'ha ubicat a la rambla del Celler. Alguns dels membres de l'Associació d'Artesans de Sant Cugat s'han mostrat satisfets amb el canvi de lloc de la fira, que fins ara s'ubicava a la plaça dels Quatre Cantons.

Artesans

El canvi ens agrada molt als comerciants de la rambla del Celler. Sempre es fan les coses més al centre o al Monestir i aquí hi ha el lloc, queden boniques i hi ha molt espai per passejar. / Ahir per ser el primer dia bé. Es nota molta gent aquí, igual que allà.


El canvi també ha permès ampliar la fira amb més comerciants, també vinguts de fora del municipi. Els paradistes han destacat Sant Cugat com un municipi atractiu per a les vendes.

Comerciants

En aquest poble no hi ha crisi. Ni els bancs en tenen. / Jo crec que el fet que Barcelona estigui a tocar no afecta les vendes. La gent baixa a donar un tomb i a comprar. / En totes les fires és més o menys el mateix, però és cert que aquí la gent li agrada més comprar.


La fira, organitzada per l'Ajuntament, s'allargarà fins al 24 de desembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.