Els santcugatencs se sumen a La Marató de TV3 amb tallers i esport


Temes relacionats

La ciutat respon a les propostes de les entitats per La Marató (17/des/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat ha posat aquest diumenge el seu granet de sorra a La Marató de TV3 amb activitats i propostes solidàries. Tallers de grafologia, risoteràpia i pilates, entre d'altres, han aplegat una trentena de persones a l'Ateneu, que així ha recaptat fons per a la iniciativa. L'esport s'ha sumat a La Marató amb la 1a Cursa Solidària de Sant Cugat, de la mà d'Activica, i una classe de 'fitness' organitzada per Eurofitness.

Solidaritat i diversió s'han unit amb les activitats organitzades per recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties neurodegeneratives. L'Ateneu ha ofert tallers diversos a canvi de donatius mínims d'entre tres i cinc euros, que alhora han servit per donar a conèixer les activitats organitzades des de l'entitat durant tot l'any. El director de Projectes de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que és la primera vegada que participen a La Marató i que estan satisfets amb la resposta dels santcugatencs.

Toni Ramon

La difusió s'ha fet principalment entre usuaris de l'Ateneu, però hi ha hagut persones que s'han apropat a casa nostra per primera vegada.


L'esport també ha estat present a la jornada amb la 1a Cursa Solidària de Sant Cugat, que ha tingut lloc al parc de la Pollancreda. Més tard, l'espai ha acollit demostracions de 'tacfit' familiar, partits d'handbol i rugbi, i un taller de castells de la mà dels Gausacs. En paral·lel, Eurofitness ha ofert classes de 'fitness' i d'aquàtica a la plaça de la Vila i a la piscina municipal. Els participants han subratllat que les propostes els han permès sumar-se a La Marató de forma activa i, a la vegada, conèixer noves activitats.

Participants

És una bona causa i m'agrada molt el tema de restauració. / Puc conèixer un nou tema i participo amb la solidaritat.


Durant tota aquesta setmana, La Marató de TV3 seguirà recaptant fons que es destinaran a la recerca científica per combatre malalties com el Parkinson i l'Alzheimer.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.