L'Assemblea de Docents defensa l'escola pública a la plaça d'Octavià


Temes relacionats

Pares, mares i alumnes mengen castanyes contra les retallades i la LOMCE (30/oct/13)


  • Comparteix:

La concentració ha comptat amb cantades reivindicatives

La concentració ha comptat amb cantades reivindicatives

L'Assemblea de Docents de Sant Cugat s'ha concentrat a la plaça d'Octavià aquest dimecres per protestar contra les retallades, la Llei d'Educació Catalana (LEC) i la LOMCE. Una setantena de persones s'ha aplegat en un ambient reivindicatiu i alhora festiu, on han participat els Bastoners, la coral de l'escola Ciutat d'Alba i el cor popular Cantem les 40.

En defensa de l'escola pública i de qualitat, l'Assemblea de Docents ha protestat per dir 'no' a la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) i la Llei d'Educació de Catalunya (LEC). L'acció compta amb el suport de les assemblees 'grogues' de les escoles públiques, els representants de les AMPA d'aquests centres i de l'Assemblea pels Drets Socials (ADS).

La membre de l'Assemblea de Docents, María José Lastres, ha lamentat la manca de recursos actuals a les escoles públiques i les no substitucions del professorat en cas de baixa.

María José Lastres

La situació actual és una manca de recursos absoluta. Han reduït els mestres, no els substitueixen fins després de 10 dies i la situació econòmica que ara ja no rebem els diners o han minvat.


Davant l'aprovació dels pressupostos del 2014, els docents preveuen que es mantindrà aquesta situació. La trobada ha comptat amb l'assistència d'una setantena de persones entre docents, alumnes, mares i pares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.