El RACC situa la Rabassada com el segon tram amb més risc d'accidents


Temes relacionats

Un informe del RACC situa la carretera de la Rabassada amb risc mitjà d'accident (18/des/12)

El tram barceloní de la carretera de Vallvidrera, el segon en accidents greus de tot Catalunya (16/des/11)


  • Comparteix:

El RACC atribueix a la Rabassada un risc elevat d'accident

El RACC atribueix a la Rabassada un risc elevat d'accident

La BP-1417, més coneguda com la Rabassada, és el segon tram amb més risc d'accidentalitat de Catalunya, segons el RACC. Per davant se situa la BV-2041, de Gavà a Begues, en l'informe del Reial Automòbil Club de Catalunya que constata que ha baixat un 1'2% el risc de patir un accident greu a les carreteres catalanes.

La BV-2041 presenta, segons l'estudi EuroRAP del RACC, un risc molt elevat d'accident. El següent tram és el de Sant Cugat-Barcelona, de la Rabassada, amb un risc elevat; juntament amb la N-145; la N-260/N-152; la B-502; la BV-5001 -entre Vilanova del Vallès i la Roca-; la C-16 -entre Berga a Bagà; i la BV-5108 -entre Cardedeu a Cànoves. Els trams de la C-14 i la C-12 presenten un risc mitjà de patir un accident.

Els accidents mortals o amb ferits greus han disminuït un 4% durant els darrers tres anys. La mobilitat també ho ha fet un 2,8%. Per això, l'estudi EuroRAP, que té en compte ambdues variables, ha estimat que el risc a patir un accident greu ha minvat en un 1,2%.

A Barcelona, els trams que concentren un risc 'elevat' o 'molt elevat' han incrementat en un 3,4% i a Girona, un 0,9%. Per contra, a les demarcacions de Lleida i Tarragona, els quilòmetres de màxima perillositat han minvat un 3,8% i un 5,5%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.