L'Àfrica centrarà aquesta edició de la Universitat Internacional de la Pau


  • Comparteix:

D'altra banda se celebra un seminari aquest mes de març.

D'altra banda se celebra un seminari aquest mes de març.

La dinovena edició de la Universitat Internacional de la Pau, que se celebrarà aquest estiu, se centrarà per primera vegada en el continent africà i portarà per títol 'Àfrica: camins per la Pau'. La Universitat de la Pau també organitzarà el mes de març la primera edició d'un seminari d'hivern, que pretén donar continuïtat als cursos d'estiu i aprofundir en el pensament per la pau.

Amb aquest seminari, titulat "Pensadors per la Pau", la Universitat de la Pau vol acostar el pensament occidental modern sobre la pau, analitzant el llegat de tres filòsofs: Kant, Arendt i Thoreau. Aquest primer seminari d'hivern és una nova aposta de la Universitat de la Pau per aprofundir en el coneixement sobre el pensament pacifista. Ho explica la directora d'organització de la Universitat de la Pau, Neus Sotomayor:

Neus Sotomayor

Volem complementar l'activitat de la UIP amb una formació teòrica i una fonamentació profunda sobre el pensament pacifista.


El seminari d'hivern neix amb la voluntat de consolidar-se al llarg dels anys i donar continuïtat als cursos d'estiu de la Universitat de la Pau. Aquesta primera edició se celebrarà durant el cap de setmana del 6 i 7 de març, i comptarà amb la participació del director de la Càtedra Unesco sobre Filosofia per la Pau, Vicent Martínez Guzmán, la professora Anna Massó i la catedràtica de ciències de l'educació Carme Romia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.