El tercer grau dels nens a l'alcaldessa, aquest divendres a Cugat.cat


  • Comparteix:

Edició anterior de l'entrevista

Edició anterior de l'entrevista

Els nens i nenes de la ciutat podran formular preguntes a l'alcaldessa, Mercè Conesa, aquest divendres a dos quarts d'una del migdia a la plaça d'Octavià. L'entrevista, que s'emmarca en el programa d'activitats 'Nadal a Sant Cugat', s'emet durant el magazín 'Sant Cugat a fons- Matins en xarxa' al 91.5 FM i Cugat.cat.



Com cada any, l'alcaldessa, Mercè Conesa, respondrà les preguntes dels més petits en una entrevista que s'emetrà en directe per la ràdio de Sant Cugat, al 91.5 de l'FM, i també es podrà veure en vídeo al web de Cugat.cat. Enguany, cinc entitats vinculades amb la infància col·laboren amb la iniciativa: l'Institut de la Infància, Jan Petit, Activitat Sant Cugat, la revista El Gat i el diari WIN.

Cada col·lectiu ha fet arribar una pregunta enregistrada en vídeo a l'alcaldessa, que respondrà juntament amb les qüestions que plantegin els menuts que presencialment participin a l'activitat.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament, està oberta a tots els infants de la ciutat que vulguin adreçar-se a l'alcaldessa i preguntar-li sobre qualsevol qüestió relacionada amb el municipi, la seva feina o l'actualitat. Posteriorment es podrà veure el vídeo de l'entrevista al Canal Nadal de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.