Joan Recasens acusa la Diputació d'afavorir els municipis del mateix color polític


  • Comparteix:

Joan Recasens és diputat per CIU a la Diputació.

Joan Recasens és diputat per CIU a la Diputació.

El diputat santcugatenc de CiU a la Diputació de Barcelona considera que aquest organisme supramunicipal continua afavorint, en les seves actuacions, els ajuntaments del seu mateix color polític. Això ha afirmat Joan Recasens després d'assistir a la presentació del nou pla de la Xarxa de Municipis de Qualitat, en què la Diputació, diu, va fer un desplegament propagandístic en comptes d'una presa de contacte amb els consistoris.

La ciutat de Rubí, on governa el PSC, va ser l'escenari de la presentació del nou pla d'ajudes de la Xarxa de Municipis de Qualitat de la Diputació de Barcelona. Un instrument que es posa al servei de les administracions locals per poder vehicular millor la finalitat de les inversions.

El que havia de ser una presa de contacte amb els consistoris de la comarca va convertir-se, segons Joan Recasens, en un exercici de 'propaganda política'. Segons el diputat de CiU, actuacions com aquesta posen de manifest que la gestió de la Diputació no és tan àgil i transparent com pretén ser:

Joan Recasens

La diputació ha ser més equànime, no ho tenim controlat


A més, Joan Recasens ha lamentat que, donada la importància d'aquesta reunió, a la qual van assistir 17 representants dels ajuntaments comarcals, la presentació de la Xarxa de Municipis de Qualitat no aportés res als assistents:

Joan Recasens

Allò va ser pura propaganda, explicant lo meravelloses que són les subvencions de la Diputació


El valor global de les subvencions de la Xarxa de Municipis de Qualitat és de 200 milions d'euros. Els ajuntaments poden fer la seva sol·licitud fins a finals d'any. En el cas de Sant Cugat, l'ajuntament va acollir-se l'any passat a aquest pla d'ajudes del qual va sortir beneficiat el PAV 3 i la vianantització del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.