L'alcaldessa passa l'interrogatori dels infants de Sant Cugat


Temes relacionats

Els nens de la ciutat interroguen Conesa en l'entrevista de Cugat.cat (24/des/12)

Els infants de la ciutat interroguen per primera vegada Mercè Conesa (29/des/11)


  • Comparteix:

Moment previ a l'inici de l'entrevista

Moment previ a l'inici de l'entrevista

En què consisteix ser alcaldessa, per què els santcugatencs paguen per passar pels Túnels i per què alguns carrers estan foscos a la nit. Aquestes són algunes de les preguntes que els infants han fet a l'alcaldessa en la tradicional entrevista de Nadal de Cugat.cat.



ESCOLTA-HO

La trobada ha tingut lloc aquest divendres a la plaça d'Octavià, que s'ha convertit en l'escenari del qüestionari elaborat pels més petits de la ciutat. En el marc del magazín 'Sant Cugat a fons- Matins en xarxa', els nens s'han interessat pel dia a dia de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i han volgut saber què representa ocupar aquest càrrec.

Nens i nenes

Està cansada de ser alcaldessa? / Quanta gent hi ha a Sant Cugat? / Hi ha molta gent que t'ajuda?


Algunes preguntes també s'han referit a qüestions de ciutat, com els peatges dels Túnels de Vallvidrera i la il·luminació dels carrers.

Nens i nenes

Per què hi ha poca il·luminació a Sant Cugat? Per què els Túnels de Vallvidrera són una mica cars? No es podria abaratir el preu?


L'entrevista amb l'alcaldessa a càrrec dels nens és una proposta de Cugat.cat. En aquesta edició, cinc entitats vinculades amb la infància han col·laborat amb la iniciativa: l'Institut de la Infància, Jan Petit, Activitat Sant Cugat, la revista El Gat i el diari WIN. Cada col·lectiu ha fet arribar una pregunta enregistrada en vídeo a l'alcaldessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.