La factura de la llum s'incrementarà un 2,3% a partir de l'1 de gener


Temes relacionats

Congelat l'increment de l'11% del rebut de la llum (19/des/13)


  • Comparteix:

El rebut de la llum s'apujarà finalment un 2'3% / Foto: ACN

El rebut de la llum s'apujarà finalment un 2'3% / Foto: ACN

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha anunciat que el rebut de la llum s'encarirà, en total, un 2'3% a partir de l'1 de gener. El govern espanyol ha aprovat un decret transitori amb vigència per al primer trimestre de 2014 on s'inclou un increment del preu de la part liberalitzada de la factura de la llum de l'1,4% i del 0,9% en la part regulada.

Rajoy ha destacat que amb aquesta decisió es compleix amb l'anunci del govern espanyol de divendres passat en què la factura de la llum no pujaria per sobre de l'11%. Rajoy ha anunciat que el govern s'ha posat a treballar en la regulació d'una nova subhasta que es posarà en marxa per fixar el preu de la factura de la llum a partir del segon trimestre.

La Comissió dels Mercats i la Competència va invalidar divendres passat la subhasta elèctrica que disparava el preu de la llum un 11%. La previsió era que la llum s'encarís mínim un 10,6% a partir del gener, fet que suposava el quart augment de la tarifa en un any.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.