El Quinto de Nadal es fa gran amb més públic familiar


  • Comparteix:

El Quinto de Nadal ha incrementat el públic familiar en la seva 11a edició, que ha posat punt final aquest dissabte. Prop de 10.000 persones han participat en aquest joc tradicional de les festes nadalenques, que ha repartit al voltant de 1.500 euros en premis cada nit a la ZEM de la Rambla del Celler.

Des del dia de Nadal fins a aquest dissabte, santcugatencs de totes les edats han provat sort amb el Quinto que ha impulsat el Casal Popular La Guitza. L'edició d'enguany s'ha desenvolupat entre les set de la tarda i les dues de la matinada, una mesura amb la qual s'ha pogut adaptar cada franja horària a l'edat del públic. A més, l'organització ha invertit en un equip de so més potent que els ha permès fer arribar el so a les últimes files. Una de les impulsores de la iniciativa, Mireia Farrés, ha destacat l'increment de públic familiar en l'edició d'enguany.

Mireia Farrés

Com cada any anem creixent en públic. Aquest any ho hem fet especialment en la franja familiar. No és només una festa per als joves.


El Quinto ha repartit premis de més de 100 euros i lots de productes cedits pels comerços locals. Aquesta tradició nadalenca ha atret un públic intergeneracional que s'ha sumat al joc amb ganes de provar sort, segons alguns dels assistents.

Assistents

Sempre hi vinc perquè és un joc típic del Nadal. / És el primer any que vinc, amb els meus amics. / Ara vinc amb els nens. / Aquest és el primer any que venim.


De cara a properes edicions, l'organització es marca el repte de trobar un mètode per evitar que els jugadors passin fred. La propera activitat de La Guitza serà la festa de Cap d'Any, que tindrà lloc al mateix espai des de la una fins les cinc de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.