13 candidats opten als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Barbany demana als santcugatencs implicació en els Ciutat de Sant Cugat (28/nov/13)

Obertes les votacions per als Premis Ciutat de Sant Cugat (24/nov/13)


  • Comparteix:

Esteve Polls en una entrevista al 'Sant Cugat a fons'

Esteve Polls en una entrevista al 'Sant Cugat a fons'

Activitat Sant Cugat, l'Associació AVAN Amics de la Neurologia, Cal Crispin, el Club Rugby Sant Cugat, Esteve Polls, Joan Pahisa i Voluntariat per la llengua són les noves candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat. Els guardons es lliuraran dilluns 10 de març en el marc d'una gala.

Activitat Sant Cugat
El portal 'Activitat Sant Cugat' s'està convertint en una guia de referència sobre les activitats que s'organitzen al municipi.

AVAN
L'Associació AVAN Amics de la Neurologia opta al guardó pel seu 20è aniversari i pels 10 anys de servei a la ciutat.

Cal Crispín
L'estanc Cal Crispín porta més de 90 anys obert com a establiment comercial al carrer de Santiago Rusiñol.

Club Rugby Sant Cugat
L'entitat esportiva ha consolidat enguany el primer equip com un dels més potents de la Divisió d'Honor B, segona màxima categoria estatal, i ha aconseguit diferents campionats de l'Estat espanyol i Catalunya a diverses categories de formació.

Esteve Polls
L'il·lustrador santcugatenc més internacional del món del còmic opta a aconseguir un dels premis Ciutat de Sant Cugat. El dibuixant ha treballat per a l'editorial nord-americana Dynamite, de la Metro Goldwyn Mayer, un dels estudis més importants de Hollywood, i és un dels il·lustradors que més ha dibuixat sobre 'El genet solitari'.

Joan Pahisa
L'esportista santcugatenc ha aconseguit el premi al Millor Esportista de Sant Cugat 2013, atorgat a la gala dels Premis Esport en Marxa. Aquest estiu va guanyar cinc medalles als Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa, una d'or a tennis taula, tres ors més a natació i una plata a bàdminton.

Voluntariat per la llengua
Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística. El Servei Local de Català ha celebrat el 2013 el seu 10è aniversari promovent el voluntariat lingüístic entre persones que habitualment parlen català i conversen amb altres que volen agafar fluïdesa.

Les candidatures es poden votar fins el 23 de febrer a través de la pàgina web Santcugat.cat/premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.