Coneix com seguir la cavalcada de Reis de manera segura


  • Comparteix:

Imatge de la cavalcada dels Reis Mags de l'any passat / Foto: Localpres

Imatge de la cavalcada dels Reis Mags de l'any passat / Foto: Localpres

Els responsables de les cavalcades dels Reis Mags a Sant Cugat recorden a la ciutadania que han d'extremar les mesures de seguretat diumenge davant aquest esdeveniment multitudinari. Tots els consells d'autoprotecció es poden consultar al web Santcugat.cat.

No pujar a les baranes, reixes o elements inestables és un dels principals consells que dóna l'Ajuntament. A més, es demana que no s'envaeixi l'espai del recorregut, ni es travessi en el moment de la cavalcada. També aconsellen mantenir-se allunyat dels vehicles i les carrosses.

El consistori apunta seguir les indicacions de l'autoritat competent, tenir localitzades les vies d'evacuació i en cas d'emergència trucar al 012. Els veïns que surtin al carrer per gaudir de l'esdeveniment han d'estar pendents també de la gent gran, de les persones amb impediments, dependents i sobretot dels infants. És recomanable també que aquests veïns portin en lloc visible un telèfon de contacte per si es perden.

D'altra banda, Protecció Civil de Sant Cugat ha emès un comunicat amb recomanacions davant grans concentracions de persones. En el llistat es destaca la importància de portar roba i calçat adequats al lloc on es va. També demana que es porti sempre a sobre la documentació personal i que les persones amb impediments i els nens vagin amb una fitxa amb les seves dades.

En cas d'emergència, Protecció Civil recomana matenir la calma i estar atents a les indicacions dels serveis responsables, així com evitar cridar, córrer o empènyer els altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.