Els patges reials demanen als infants que cultivin la pau i la bondat


  • Comparteix:

Els ambaixadors reials han llançat un missatge de pau i bondat a petits i grans aquest dissabte. Desenes de santcugatencs han lliurat les seves cartes als patges de Ses Majestats els Reis d'Orient, que han escoltat les peticions dels infants a la plaça de Barcelona.

Com cada any, els ambaixadors reials han arribat a la plaça de Barcelona per transmetre un missatge de solidaritat, bondat i afecte entre els santcugatencs. Acompanyats dels seus ajudants, els patges han recollit les cartes que faran arribar a Ses Majestats els Reis d'Orient i han repartit caramels entre els més petits. També els han aconsellat que es portin bé, que facin cas als pares, que estudiïn i que no es barallin amb els seus germans.

Patges reials

Els nens de Sant Cugat us heu de portar bé. Porto un missatge dels Reis de pau i amor. Feu cas als pares, estudieu molt i estimeu-los.


Des de cotxes teledirigits fins a nines i pel·lícules, els infants de Sant Cugat han demanat les joguines més diverses als ambaixadors reials.

Infants

He demanat tres coses pels meus cosins. / Una rentadora de veritat. / Una maleta i una guitarra. / Les pel·lícules dels dinosaures.


Ses Majestats els Reis d'Orient han recorregut els carrers de Sant Cugat, Valldoreix i els districtes aquest diumenge en les tradicionals cavalcades, que han omplert de màgia i fantasia la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.