Els Reis d'Orient encomanen la seva màgia als districtes


Temes relacionats

Les modernistes carrosses dels Reis arrosseguen els santcugatencs al carrer ( 5/gen/14)

Els valldoreixencs ofereixen una multitudinària rebuda als Reis ( 5/gen/14)


  • Comparteix:

Els Reis s'han acostat a tots els districtes

Els Reis s'han acostat a tots els districtes

Els Reis d'Orient han repartit la seva màgia entre els districtes, on els veïns de Mira-sol, la Floresta i les Planes han donat una afectuosa benvinguda a Ses Majestats. L'helicòpter, el tren i el cavall han estat els mitjans de transport que han utilitzat els Reis d'Orient per arribar als districtes en unes cavalcades plenes d'il·lusió i fantasia.



Els Reis Mags han aterrat en helicòpter a la ZEM de Mira-sol, on han saludat els més petits i han iniciat una ruta pels carrers del districte. Carrosses de pirates, d'esquimals i de follets, entre d'altres, han acompanyat Ses Majestats en la cavalcada, que ha posat punt final al Casal Cultural de Mira-sol.

A la Floresta, els Reis han arribat en un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i han recorregut el territori amb cotxes decorats amb llaminadures. Allà, el rei Melcior ha fet un parlament reivindicatiu i ha posat en valor les qualitats del territori florestà. Més tard, Ses Majestats han trepitjat a cavall les Planes, on els veïns els han acompanyat en un recorregut pel territori. Autoritats i veïns han agafat forces i han fet front al fred amb xocolata desfeta per a tothom.

La il·lusió i l'alegria s'ha encomanat entre petits i grans en les diverses cavalcades dels districtes, que també han repartit caramels entre un públic emocionat. Alguns dels infants han explicat que esperen amb moltes ganes la nit de Reis perquè els portin molts regals.

Infants

Una piscina amb peixos i una cuina . / Skylanders. / Una tauleta per a tota la família. / Avions. / Un camió d'escombraries.


L'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener ha organitzat la cavalcada de Mira-sol, que ha repartit premis entre les millors carrosses. El guanyador, que ha rebut 150 euros, ha estat el 'Capità Garfio' de l'associació de Mas Gener. El segon lloc, amb una dotació de 100 euros, ha estat per a 'Pirates de l'Orient', confeccionada per diversos veïns del districte. 'Esquimals' de la Colla TorrePebrots ha guanyat el tercer premi, un pernil.

La coordinadora d'entitats El Senglar Cultural ha estat la responsable del seguici a la Floresta i la cavalcada de les Planes ha estat organitzada per la Comissió de la Festa del districte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.