Creu Roja i Càritas fan arribar els regals dels Reis d'Orient a 570 llars


Temes relacionats

El DIR Sant Cugat aconsegueix prop de 80 joguines per a la Creu Roja ( 4/gen/14)

La campanya 'Un nen, una joguina' dóna el tret de sortida avui (27/des/13)


  • Comparteix:

Càritas i Creu Roja han lliurat joguines a 570 famílies / Foto: Xarxa-omnia.org

Càritas i Creu Roja han lliurat joguines a 570 famílies / Foto: Xarxa-omnia.org

Càritas ha fet possible que uns 570 infants santcugatencs hagin rebut la visita dels Reis Mags d'Orient. Fruit de la campanya 'Un nen una joguina' 250 famílies del municipi amb dificultats econòmiques han rebut un lot amb els regals que l'entitat solidària ha recollit. Creu Roja de Sant Cugat, Rubí i Valldoreix amb la campanya 'Cap infant fora de joc' ha fet arribar joguines, que ha recollit als tres territoris, a unes 320 famílies de Rubí.

Les dues entitats es reparteixen el seu camp d'actuació perquè les famílies amb menys recursos de les dues ciutats celebrin l'arribada dels Reis d'Orient amb regals per als més petits. Càritas, que també té delegació a Rubí, es concentra en la recollida i lliurament a Sant Cugat mentre que Creu Roja recull joguines als tres territori que fa arribar a la ciutat veïna.

Càritas, ha aconseguit que 570 nens i nenes de la ciutat es llevessin aquest dilluns amb un regal dels Reis d'Orient. Això vol dir que fins a 250 famílies han celebrat aquesta tradició. Creu Roja ha aconseguit que aquesta celebració es pugui fer fins a 320 llars rubinenques on uns 620 nens i nenes han rebut obsequis que s'han recollit entre veïns de Sant Cugat, Rubí i Valldoreix.

El responsable de la campanya impulsada per Creu Roja 'Cap infant fora de joc', Pep Usera, ha explicat a Cugat.cat que enguany han registrat un 'petit' descens de la recollida de joguines però que, en canvi, han vist com ha millorat la qualitat de les aportacions ja que ara reben més joguines noves i no tantes de segona mà. Usera també ha indicat que han vist com aquest any s'han beneficiat de la campanya més famílies autòctones.

Pep Usera

Respecte l'any passat hi ha més famílies autòctones beneficiades. Altres anys, lliuràvem les joguines a famílies nouvingudes, sobretot.


Les recollides de joguines han estat possible gràcies a les donacions de veïns dels dos municipis però també a la participació de comerços i empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.