Nova cita avui per donar sang al CAP Sant Cugat


  • Comparteix:

Els santcugatencs tenen l'oportunitat de donar sang aquest dimarts / Foto: ACN

Els santcugatencs tenen l'oportunitat de donar sang aquest dimarts / Foto: ACN

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya engega una campanya per incrementar les reserves de sang que actualment obreixen cinc dies, un nivell que es considera baix. Aquest dimarts, a les quatra de la tarda, els santcugatencs podran donar sang al Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat i dijous al matí Club Muntanyenc (CMSC).

Els santcugatencs tindran diferents oportunitats per respondre a la crida del Banc de Sang i Teixits. La primera serà aquest dimarts de quatre de la tarda a vuit del vespre al CAP de Sant Cugat. Dijous hi haurà una nova oportunitat. Serà al matí a les instal·lacions del Muntanyenc de deu del matí a dues del migdia.

A banda, el banc fa una crida a participar a la Marató de Donants 2.0 que s'enega aquest divendres i s'allarga fins el 24 de gener. En aquest període els hospitals de referència catalans s'implicaran en la recollida de donacions. L'Hospital Mútua Terrassa, el Vall d'Hebron, el Clínic i el de Sant Pau són els més propers a Sant Cugat que formen part de la campanya.

Per participar en aquest marató cal reservar hora de donació a l'adreça Maratodonants.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.