Les biblioteques, el Casal TorreBlanca i Esade ofereixen aules d'estudi aquest mes


Temes relacionats

Les aules d'estudi d'Esade acullen més de 1.300 estudiants de la ciutat (10/jul/12)

L'Ajuntament i Esade reediten el conveni perquè els estudiants utilitzin les aules d'estudi de la universitat (30/mai/12)

El Xalet Negre i Esade amplien l'oferta d'aules d'estudi a partir d'aquest dissabte (23/mai/12)

Els universitaris de la ciutat podran utilitzar les aules d'estudi d'Esade durant un mes (28/des/11)


  • Comparteix:

En aquesta època molts estudiants tenen exàmens / Foto: ACN

En aquesta època molts estudiants tenen exàmens / Foto: ACN

El consistori ha habilitat aules d'estudi perquè els joves puguin preparar els exàmens universitaris. Aquests espais especials, que compten amb 'Wi-Fi' i estaran oberts fins al 25 de gener, se situen a les biblioteques públiques, al Casal de Joves TorreBlanca i a Esade.

Aquestes aules especials van obrir les seves portes el 23 de desembre i estaran disponibles fins a finals de gener, de manera que cobreixen una franja en què molts estudiants santcugatencs es preparen per als exàmens del primer quadrimestre.

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater obre de dimarts a divendres de deu del matí a dues del migdia, i de quatre de la tarda a vuit del vespre. Els dissabtes també oferirà el servei de deu del matí a set de la tarda.

De la seva banda, la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona només obre dos dies laborables pel matí, dimarts i dimecres d'onze a dues. En canvi, per la tarda l'espai estarà disponible de quatre a nou del vespre i els dissabtes de deu del matí a dues del migdia.

Esade només cedeix els seus espais durant els dos propers cap de setmana, però ofereix la possibilitat d'anar-hi tant dissabtes com diumenges, de deu del matí a vuit del vespre.

El Casal de Joves TorreBlanca obre les seves portes de nou a dues i de quatre a onze durant els dies laborables. Els dissabtes, en canvi, l'aula només estarà disponible de cinc de la tarda a deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.