Sant Cugat escalfa motors per a la rua dels Tres Tombs


  • Comparteix:

Cavall vestit per a la ocasió a la festivitat de Sant Antoni Abat del 2013

Cavall vestit per a la ocasió a la festivitat de Sant Antoni Abat del 2013

Sant Cugat viatjarà enrere en el temps diumenge vinent amb motiu de la rua dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat. A l'edició d'enguany, la comissió de festes de Sant Antoni Abat ha escollit com a entitat abanderada l'hípica Severino.

L'organització preveu mantenir el recorregut tradicional, que començarà amb un esmorzar al parc de Ramon Barnils que dóna el tret de sortida a la rua. La comitiva s'aturarà al migdia a l'avinguda de Francesc Macià, on es farà la benedicció de les cavalleries. En aquest punt, la cavalcada avançarà cap a la plaça de Barcelona, on finalitzarà la cavalcada.

La secretària de la comissió de festes de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, ha explicat que la rua no comptarà amb el ball de Sant Antoni que se celebrava a La Unió ni amb cap novetat destacable.

Rosa Díaz

El ball de La Unió no s'ha recuperat. Només actuarem pel matí, farem el recorregut i farem la benedicció. Sempre és el mateix; no es poden incloure gaires novetats.


Carruatges arrossegats per cavalls recorreran el centre en una cavalcada que portarà la comitiva cap al Monestir per rebre la benedicció del mossèn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.