El pantà de Can Borrell tindrà un mirador


Temes relacionats

Ajuntament i Consorci de Collserola reforcen un tram del camí de Can Borrell (19/oct/11)

El talús del camí de Can Borrell ja està reestablert (16/ago/11)

Inaugurat el nou pont de Can Borrell, que millorarà l'accés des de Cerdanyola ( 4/mar/10)

Comencen les obres de construcció de la passera del Forat d'en Bocàs al camí de Can Borrell (26/set/08)


  • Comparteix:

El pantà de Can Borrell tindrà un espai d'estada gràcies a la instal·lació d'una plataforma que permetrà gaudir de l'entorn. Aquesta és l'actuació més destacada que comprèn la segona fase d'adequació d'aquest indret, ubicat al Parc Natural de Collserola, un cop està a punt de finalitzar l'adequació dels accessos i la construcció de la passarel·la per sobre la presa incloses en la primera fase.

Aquest dimarts s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament, el Consorci del Parc i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental per tirar endavant aquesta segona part del projecte de recuperació del pantà. La intenció és inaugurar els treballs de la primera part el 16 de febrer i engegar les tasques d'aquest segon tram que comprenen la construcció de la plataforma, la col·locació d'indicadors i la neteja i adequació de l'entorn.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reivindicat la voluntat de la ciutat de mantenir i potenciar l'entorn natural i la intenció que aquest esdevingui un estímul perquè santcugatencs i visitants en gaudeixin. Conesa veu en actuacions com aquesta un pas més en la potenciació del turisme a la ciutat.

Mercè Conesa

Ens permet mostrar un vessant turístic especial de la ciutat. és un actiu més per fer la ciutat atractiva pels veïns i pels visitants.


La plataforma s'ha construït amb la intenció de crear un espai d'observació del pantà però també s'ha tingut en compte el respecte a la fauna i flora. El vicepresident executiu del Consorci del Parc Natural de Collserola, Josep Perpinyà, ha assenyalat que amb aquest objectiu s'ha modificat el projecte inicial.

Josep Perpinyà

La plataforma també està pensada per la fauna de l'entorn. Hem modificat la idea inicial perquè hem identificat unes espècies que calia protegir.


El pressupost d'aquesta actuació s'enfila a més de 48.000 euros que assumeix el consorci del parc a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.