El Banc del Temps celebrarà els seus nou anys amb música i lectura


Temes relacionats

El Banc del Temps explica com recuperar la salut amb l'alimentacio i les plantes (29/mai/13)


  • Comparteix:

Imatge de la celebració del 8è aniversari / Foto: Banc del Temps

Imatge de la celebració del 8è aniversari / Foto: Banc del Temps

La tradicional actuació dels alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels i la lectura d'un conte d'una de les sòcies del Banc del Temps són les activitats que ha preparat l'entitat per celebrar el seu 9è aniversari. L'acte tindrà lloc aquest dissabte a les sis de la tarda a la Casa de Cultura.

El Banc del Temps va néixer el 2004 amb 60 socis. En aquests nou anys, l'entitat ha anat sumant participants fins arribar als 400. Entre les seves activitats destaquen els intercanvis personals on els afiliats desenvolupen tasques domèstiques, de bricolatge i informàtiques, entre d'altres.

Enguany, el Banc del Temps ha afegit a les seves activitats d'intercanvis i trobades de socis un cicle de xerrades. Les ponències són a càrrec dels socis i tenen l'objectiu de divulgar tot tipus de temes. En la celebració dels seus nou anys, l'organització vol compartir amb els santcugatencs el seu projecte i donar-lo a conèixer a la resta de ciutadania. L'acte acabarà amb un berenar que portaran els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.