Mútua General de Catalunya impulsa la nova seu del CMSC amb 2.000 euros


Temes relacionats

El Muntanyenc comptarà amb un rocòdrom intern situat al costat de l'extern (10/gen/14)

Les obres de la nova seu del Muntanyenc estaran enllestides a finals de març ( 9/gen/14)

El CMSC ensenya el nou local als socis abans de començar la remodelació (16/nov/13)


  • Comparteix:

Els responsables d'ambdues entitats en el moment de l'acord

Els responsables d'ambdues entitats en el moment de l'acord

La Mútua General de Catalunya impulsarà els treballs d'adequació de la nova seu de l'entitat del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) amb una donació de 2.000 euros. Les dues parts han arribat a un acord de col·laboració que han oficialitzat aquest dijous per tirar endavant les noves iniciatives que es marca l'entitat santcugatenca per al 70è aniversari que celebra enguany.

El president del CMSC, Francesc Cruces, ha explicat en roda de premsa que més enllà d'aquest conveni, que ha valorat d''important', l'entitat està cercant altres fórmules per donar més impuls a la nova seu. En aquest sentit, ha avançat que estan a punt de tancar dues col·laboracions més que veuran la llum en els propers dies.

Francesc Cruces

Estem buscant més patrocinadors per a la nova seu. De moment aquest conveni és el primer i el més important però tenim dos més que es materialitzaran en els propers dies.


El sostdirector general de la Mútua General de Catalunya, Guillermo Padrisa, ha explicat que s'han interessat pel CMSC pels seus valors que els han fet arribar a celebrar enguany el 70è aniversari. Padrisa ha afegit que no tanquen la porta a noves col·laboracions puntuals amb l'entitat.

Guillermo Padrisa

Això és una aportació especial perquè ens va cridar l'atenció els valors i la il·lusió amb la que van començar fa 70 anys. Parlarem amb ells per col·laboracions puntuals.


En aquest conveni de col·laboració també es desprèn la possibilitat que els socis del CMSC puguin beneficiar-se de la Mútua General de Catalunya amb preus especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.