La 56a Marxa Infantil tornarà a passar per Can Coll, Torre Negra i el Pi d'en Xandri


Temes relacionats

La Marxa Infantil recorrerà Collserola el 6 d'abril ( 7/gen/14)

Júlia Llort i Clàudia Rodríguez, guanyadores de la 55a Marxa Infantil (26/abr/13)


  • Comparteix:

La ruta serà similar a la de l'any passat

La ruta serà similar a la de l'any passat

L'Hípica de Can Calders, Can Coll, el Pi d'en Xandri i Torre Negra són alguns llocs per on passaran la 56a edició de la Marxa Infantil i la 5a Marxa Juvenil, organitzades pel Club Muntanyenc (CMSC). La cita, que tindrà lloc el diumenge 6 d'abril a partir de les nou del matí, mantindrà la seva aposta per celebrar-se només al matí i utilitzar un xip electrònic per controlar els participants.

La ruta tindrà un recorregut molt similar al de l'any passat. L'activitat començarà a les nou del matí al Parc de Ramon Barnils. Des d'allà, els nens es dirigiran cap a l'Hípica de Can Calders a través de l'avinguda de les Corts Catalanes. Una vegada allà, la marxa anirà cap a la Torre Cendrera, on tindrà lloc la primera pausa per esmorzar, d'un quart d'hora.

Després, els participants es dirigiran cap a Can Coll, l'escenari de la segona pausa. Aleshores ja emprendran el camí de tornada, una ruta que els portarà pel Turó de la Torrefera, el camí de Can Borrell, el Pi d'en Xandri i Torre Negra. El punt d'arribada també serà el Parc de Ramon Barnils.

El recorregut serà de 10'2 quilòmetres, tot i que en el cas de la Marxa Juvenil s'allargarà dos quilòmetres més en el camí de tornada. El recorregut queda a l'espera de rebre el vistiplau del Consorci del Parc de Collserola.

Pel coordinador de la Marxa Infantil i Juvenil, Silvano Bendinelli, l'al·licient principal de la cursa és poder visitar llocs emblemàtics de Collserola amb altres companys.

Silvano Bendinelli

Els nens i nens poden visitar diversos punts de Collserola. Sempre fem algun canvi per presentar algun espai nou.


Bendinelli confia a assolir una participació semblant a la de l'edició anterior, a la qual es van inscriure 1.225 parelles. L'organització manté l'aposta per celebrar la marxa durant el matí i l'ús del xip electrònic, dos elements que han d'ajudar a consolidar la seguretat de la prova.

D'altra banda, el CMSC ha convocat una nova edició del tradicional concurs de cartells, que quedarà tancat el 31 de gener. El seu guanyador es donarà a conèixer durant la primera setmana de febrer.

Les inscripcions a la prova quedaran obertes per Internet el 3 de març. En cas de pluja, la marxa se celebrarà el cap de setmana següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.