La pluja obliga a ajornar la rua dels Tres Tombs


  • Comparteix:

Edició anterior de la rua

Edició anterior de la rua

La pluja ha obligat aquest diumenge a ajornar la rua dels Tres Tombs i totes les activitats previstes per a la celebració de Sant Antoni Abat. Segons ha confirmat a Cugat.cat l'organització, la intenció és poder traslladar la cavalcada dels Tres Tombs i la resta d'activitats de la festivitat a un altre dia, tot i que encara no hi ha concretada la data.

La Comissió de Sant Antoni Abat ha explicat a Cugat.cat que, de moment, encara no tenen cap data alternativa per celebrar aquesta festivitat vinculada als animals i al passat agrícola de la ciutat. Segons la secretària de la Comissió de festes de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, per tal de garantir la seguretat, s'haurà de buscar quin és el millor dia i arribar a un acord amb els responsables dels animals i l'Ajuntament.

Rosa Díaz

Els carreters han dit que no era idoni sortir perquè hi havia perill per als animals. No sabem encara quan es farà la festa.


Enguany, la rua havia d'estar encapçalada pels responsables de l'Hípica Severino com a banderers de la celebració. Finalment, però, tant la rua dels Tres Tombs com la benedicció dels animals s'han ajornat. Per això la Comissió de Sant Antoni Abat no ha pogut repartir entre els assistents, com és tradicional, la coca, que s'ha donat al menjador social de Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.