Arran Sant Cugat proposa els candidats a Botifler 2013


Temes relacionats

La Sala Hoboken s'emporta el 'premi' Botifler de l'Any 2012 (21/feb/13)

El regidor de Joventut, Raül Grangé, Botifler de l'Any 2011 (23/feb/12)


  • Comparteix:

Imatge de dos dels quatre nominats / Foto: Arran Sant Cugat

Imatge de dos dels quatre nominats / Foto: Arran Sant Cugat

L'entitat Arran Sant Cugat arrenca la 7a edició del premi Botifler de l'Any. Els candidats d'enguany són el cirurgià plàstic Iván Mañero, l'equip de govern de Mercè Conesa, el mossèn Carles Cahuana i el grup municipal del PP.

L'entitat organitzadora del premis Botifler de l'Any explica en un comunicat que continuen amb aquesta iniciativa perquè 'no volen passar per alt les atrocitats que es fan a la ciutat'. Segons Arran, les quatre candidatures presentades enguany són l'exemple de quatre 'lliçons de polítiques elitistes, homòfobes, sexistes i ultracatòliques'.

El primer candidat de la llista és el doctor santcugatenc Iván Mañero, especialista en cirurgia plàstica. Arran el nomina per inaugurar a Sant Cugat una nova clínica dedicada a la cirurgia estètica. Per a l'entitat el doctor Mañero promou cànons de bellesa elitistes i inassolibles per a les persones.

A la llista de candidats també hi ha l'equip de govern de l'alcaldessa, Mercè Conesa, amb majoria absoluta de CiU. Arran els nomina en bloc perquè considera que han donat l'esquena als treballadors d'empreses com HP, Delphi i Ricoh, i s'han posicionat a favor d'aquestes companyies o bé s'han 'rentat les mans' davant les negociacions i els conflictes laborals que hi ha hagut en l'últim any.

També està nominat a Botifler 2013 el mossèn Carles Cahuana. Segons Arran, el Vicari del Grup de Joves de la Parròquia és mereixedor d'aquesta iniciativa per liderar una 'neteja' de monitors sota una línia ideològica ultracatòlica i ultraconservadora.

Per últim, Arran nomina enguany el grup municipal del PP. Segons l'entitat, aquest partit és el màxim representant a la ciutat de l'espanyolisme dretà i catòlic. Critiquen que sigui habitual sentir als quatre regidors populars al ple posicionar-se en contra de la immersió lingüística o els matrimonis homosexuals i promoure escoles segregades per sexe. A més, els nomina també per ser els 'màxims defensors' de la contrareforma de la llei de l'avortament, promoguda pel govern espanyol, a àmbit local.

Ara s'obre un període de votació popular fins el 13 de febrer a través del web Arransantcugat.wordpress.com/botifler-2013-2/



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.