El 'Bosc Literari' de la Serreta serà una de les portes d'entrada a Collserola


Temes relacionats

El 'Bosc Literari' uneix natura i cultura a través de la literatura juvenil (20/gen/13)

El Bosc Literari de la Serreta busca mantenir el suport econòmic municipal per garantir la seva continuïtat (18/des/11)


  • Comparteix:

Una de les entrades al bosc, en una imatge d'arxiu

Una de les entrades al bosc, en una imatge d'arxiu

El 'Bosc Literari' de la Serreta es convertirà en una de les portes d'entrada al parc natural de Collserola. Així ho han acordat l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues i el consorci del parc, que farà difusió d'aquest emplaçament.

L'espai, situat entre Valldoreix i la Floresta, compleix amb els requisits que marca el parc per ser una de les portes d'entrada: tenir aparcament, disponibilitat de transport i estar en un entorn boscós.

Per això se senyalitzaran fins a nou recorreguts per arribar des de diversos punts al 'Bosc Literari'. El president de l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues, Carles Castro, ha explicat a Cugat.cat que l'acord també servirà per fer difusió de la zona entre els centres.

Carles Castro

El 'Bosc Literari' es considerarà com una de les portes d'entrada a Collserola. La senyalització ja és d'acord amb el parc, que farà difusió de l'espai.


L'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues ha celebrat aquest diumenge la 10a edició del 'Bosc Literari'. Més d'un centenar de persones ha participat d'aquesta iniciativa que uneix any rere any natura i literatura. Enguany, els 14 plafons que dibuixen el recorregut del 'Bosc Literari' s'han dedicat al poeta Miquel Martí i Pol i a fragments del llibre 'Bon profit!', publicat el 1988.

L'acte ha comptat amb el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas; el regidor de Cultura, Xavier Escura, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, i diversos regidors del consistori. A més, el Grup de Teatre Espiral ha estat l'encarregat d'oferir una escenificació i l'actor Jaume Pla, un recital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.