Els santcugatencs tenen una oportunitat per fer-se una prova oftalmològica


  • Comparteix:

Una unitat mòbil de l'Institut Oftalmològic Tres Torres de Barcelona s'ha instal·lat a la plaça d'Octavià per oferir proves gratuïtes per detectar problemes com el glaucoma o la degeneració macular. Fins aquest divendres els santcugatencs poden fer aquestes proves de deu del matí a sis de la tarda de manera gratuïta.

És el tercer any que l'institut es desplaça a Sant Cugat per oferir aquestes proves. Des d'aquest dilluns estan instal·lats a la plaça d'Octavià atenent als santcugatencs que s'hi apropen. Ofereix tres tipus de proves. D'una banda, comproven la tensió ocular, un indicador per detectar possibles problemes de glaucoma, també fan test de visió, per comprovar si hi ha necessitats de dur ulleres o es porta la graduació correcta, i es revisa una possible degeneració macular.

El regidor de Sanitat, Raül Grangé, ha visitat la unitat mòbil i s'ha sotmès als diferents exàmens. Grangé ha posat en valor la prevenció en l'àmbit de la salut i ha refermat el compromís del consistori per fomentar aquesta actitud.

Raül Grangé

La prevenció és una actitud que intentem promoure entre la ciutadania. Cal cuidar-se i prevenir no només per estalviar també per una millor qualitat de vida.


L'Institut Oftalmològic Tres Torres estarà a Sant Cugat fins divendres i l'horari de visites és de deu del matí a dues del migdia i de tres a sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.