Una dona quadriplica la taxa d'alcoholèmia en un control dels Mossos a Sant Cugat


  • Comparteix:

Control rutinari d'alcohomèmia dels Mossos / Foto: ACN

Control rutinari d'alcohomèmia dels Mossos / Foto: ACN

Una dona de 40 anys, de Bellaterra, va quadruplicar la taxa d'alcoholèmia en un control dels Mossos divendres passat, a l'accés a Sant Cugat de la B-30. Els Mossos havien aturat el vehicle perquè duia la ITV caducada des de feia més d'un any. Al control, que es va fer a la una del migdia, es va constatar la presència d'una menor al seient posterior.

Agents dels Mossos de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Metropolitana Nord van presentar diligències per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol. La conductora, que portava la ITV del cotxe caducada, va donar positiu en el control d'alcoholèmia amb 1'23 mil·lígrams per litre, taxa que quadruplica el límit permès.

Durant el control, els Mossos van constatar que al seient posterior viatjava la filla de la conductora, menor d'edat. Les diligències s’han presentat al jutjat en funcions de guàrdia de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.