El campus Esart amplia la seva oferta amb estudis universitaris a partir del setembre


Temes relacionats

Esart dóna el tret de sortida al seu primer curs escolar amb 20 alumnes (12/set/13)

20 alumnes es matriculen al primer curs del campus Esart de Sant Cugat ( 6/set/13)

Esart es presenta en societat amb una visió internacionalitzadora (19/jun/13)

Educació defensa la fórmula público-privada que suposa el projecte Esart (14/jun/13)

El PSC lamenta que no hagi sortit a concurs públic el projecte Esart (13/jun/13)

ICV-EUiA denuncia falta de transparència en la cessió d'espais públics a Esart (13/jun/13)


  • Comparteix:

Captura de la web d'Esart / Foto: Esart

Captura de la web d'Esart / Foto: Esart

El campus Esart continua desenvolupant el seu projecte i a partir del curs vinent començarà a oferir els estudis de grau universitari en arts escèniques i creació i producció musical. A partir del setembre el centre, ubicat a Sant Cugat, també posarà en marxa una nova línia de batxillerat dedicat a l'escriptura creativa.

Aquest curs obria les portes un nou centre educatiu a la ciutat dedicat a les arts escèniques, la música i l'àmbit audiovisual. La proposta formativa comprèn, per ara, tres línies de batxillerat però a partir de setembre el ventall de propostes s'amplia amb dos graus universitaris i una quarta línia de batxillerat.

Una de les característiques de l'ensenyament que ofereix l'escola és la combinació als seus cursos d'elements propis del batxillerat amb elements de la formació professional, a l'estil del que ofereixen alguns centres anglesos. D'aquesta manera, els alumnes finalitzen la línia de batxillerat amb una doble titulació en batxillerat i en grau mig. El director del centre d'estudis, Valentí Feixas, ha explicat a Cugat.cat que aquesta filosofia la volen estendre ara a la formació universitària adaptant la seva proposta als currículums anglesos.

Valentí Feixas

Els nostres alumnes acaben batxillerat amb una doble titulació. Ara, aquesta filosofia la portem més enllà, en els estudis universitaris.


El mes vinent s'obrirà el període de preinscripció al curs 2013-2014 i s'engegarà el procés de selecció que han de superar els alumnes per poder obtenir plaça al centre. Esart diposa de 25 places per a cada línia educativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.