Entretallers lliura a Càritas els 2.000 euros de la fira 'Queviures d'art'


Temes relacionats

La Festa de l'Art del Mercantic dobla la recaptació per a Càritas (22/des/13)

La 2a Festa de l'Art aplega centenars de persones per una causa solidària (20/des/13)


  • Comparteix:

L'Ajuntament i Entretallers han reivindicat la vessant solidària de l'art local a l'acte de lliurament a Càritas dels 2.000 euros que l'agrupació cultural va recaptar durant la segona edició de la fira 'Queviures d'art', que va tenir lloc al Mercantic a finals de desembre. Càritas destinarà els fons a finalitats alimentàries.

Al desembre, els alumnes d'Entretallers van participar a la fira 'Queviures d'art' amb l'objectiu de vendre el màxim nombre de peces possible, tot plegat amb la intenció de lliurar els beneficis obtinguts a Càritas. La xifra final, 2.000 euros, va duplicar la quantitat que es va aconseguir en l'edició anterior.

El responsable d'Entretrallers i de la fira, Paco Minuesa, ha aprofitat la trobada per reivindicar l'art com alguna cosa més que expressió artística.

Paco Minuesa

L'art pot fer forat, en un sentit de solidaritat. L'art també cura.


De la seva banda, el conseller local de Càritas, Rafa Gómez, ha agraït a l'agrupació cultural la seva solidaritat i ha explicat que els 2.000 euros es destinaran a consolidar el rebost d'aliments de Càritas, que ajuda prop de 400 famílies santcugatenques. Gómez ha especificat que la intenció és comprar productes frescos.

Rafa Gómez

Aquests diners ens ajuden a comprar els aliments de cada setmana.


L'Ajuntament també ha estat present a l'acte de lliurament a través de la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat. Per Salat, la fira 'Queviures d'art' és una prova més que Entretallers és una identitat oberta als santcugatencs i que col·labora en les iniciatives socials locals.

Esther Salat

L'art alimenta en molts aspectes: l'ànima, la persona, etc. També nodreix la ciutat. Entretallers ha pres un camí molt interessant.


L'acte de lliurament dels 2.000 euros ha tingut lloc aquest dimecres a la casa abacial de la plaça de l'Om, on es troba la seu local de Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.