Més de 70 persones protesten contra la pujada de preus del transport públic


  • Comparteix:

La protesta ha comptat amb més de setanta persones

La protesta ha comptat amb més de setanta persones

L'Assemblea de Drets Socials demana que els preus del transport públic s'adeqüin a les necessitats socials en una concentració de rebuig a l'augment tarifari aquest dimecres a la plaça de Lluís Millet. L'acte, que ha aplegat unes 70 persones, ha format part de les protestes convocades per Stop Pujades arreu de l'àrea metropolitana.

A més de la congelació de les tarifes del transport, l'Assemblea de Drets Socials ha demanat la readmissió del treballador de TMB acomiadat Andreu de Cabo i ha reclamat que Sant Cugat s'inclogui a la primera zona tarifària.

L'entitat també ha manifestat la voluntat de continuar amb les protestes repetint una concentració cada dimecres a les set, com es fa a altres ciutats, a estacions de Ferrocarrils, Renfe i Metro. La protesta a la ciutat ha comptat amb el suport d'ICV-EUiA, la CUP, el PSC, els Iaioflautes i Procés Constituent.

El membre de l'ADS Oriol Sánchez ha demanat que els preus del transport vagin amb les necessitats de la societat i del moment econòmic i ha criticat la pujada consecutiva de preus des de fa sis anys.

Oriol Sánchez

Demanem l'aturada de la pujada de preus i volem que les tarifes vagin d'acord amb les necessitats socials i del moment.


Stop Pujades Transport considera que els preus actuals fan innaccesible el transport a part de la població i, per tant, no acompleixen la seva funció de servei públic. Amb les accions, la plataforma també vol convocar una taula social per fixar nous preus i criteris.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.