Collserola acull excursions gratuïtes per explorar la naturalesa i l'entorn


  • Comparteix:

El Parc de Collserola acollirà diverses excursions / Foto: Parc de Collserola

El Parc de Collserola acollirà diverses excursions / Foto: Parc de Collserola

Collserola serà l'escenari de quatre sortides gratuïtes que organitza el Centre Cívic de Vallvidrera perquè grans i petits descobreixin la naturalesa i l'entorn de la serra. Una de les excursions sortirà de Cerdanyola, passarà per Sant Cugat i posarà punt final al districte barceloní de Nou Barris.

La primera sortida s'adreça principalment a les famílies i tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a dos quarts d'onze del matí. Els assistents coneixeran les plantes que aguanten bé el fred de la mà de l'educadora ambiental Claudia Yagüe.

La segona excursió anirà guiada pel biòleg Joan Solé i servirà per descobrir els camps de cultiu de la zona, la masia de Can Catà i la font de Can Llosas. A finals de març, el Centre Cívic de Vallvidrera proposa una activitat per veure sortir les flors.

El programa d'excursions acabarà el 5 d'abril amb una sortida per conèixer el Castell de l'Oreneta i els jardins de Can Sentmenat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.