Mèdia.cat arriba als 8.000 euros necessaris per tirar endavant l'Anuari 2013


Temes relacionats

La Fundació Catalunya patrocinarà continguts de Mèdia.cat (30/des/13)

El Grup Barnils investiga les arrels del projecte Castor en un nou llibre (25/nov/13)


  • Comparteix:

Logotip de l'anuari de Mèdia.cat / Foto: Grup de Periodistes Ramon Barnils

Logotip de l'anuari de Mèdia.cat / Foto: Grup de Periodistes Ramon Barnils

L'observatori crític dels mitjans Mèdia.cat, que forma part del Grup de Periodistes Ramon Barnils, ha recollit més de 8.000 euros per poder finançar l'Anuari amb els silencis mediàtics del 2013. El llibre inclourà 15 reportatges tractats en profunditat sobre temes que no han rebut l'atenció o l'han rebut de forma superficial dels mitjans de comunicació durant l'any passat.

L'Anuari és un projecte de periodisme d'investigació que vol donar llum a aquells temes que durant el 2013 no van sortir als mitjans de comunicació per situar-los en l'agenda mediàtica. Els coordinadors de la iniciativa són els periodistes Roger Palà de la revista 'Enderrock' i Sergi Picazo, que treballa a la secció de política del diari 'El Punt Avui'. Des de fa quatre anys, el grup amb el nom del periodista santcugatenc Ramon Barnils elabora l'Anuari dels silencis mediàtics, que enguany inclourà infografies per fer els reportatges més entenedors.

El llibre té el suport de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat de Lleida, la Universitat de València i la Universitat de Vic. Un estudiant de periodisme de cadascun d'aquests centres elaborarà un reportatge per a l'anuari. Tot i que ja han arribat a la xifra necessària per tirar endavant el llibre, encara es poden fer aportacions per a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.