El Teatre la Unió reubica les propostes de febrer per problemes de seguretat


Temes relacionats

La Unió convocarà eleccions a la presidència el 17 de febrer ( 3/feb/14)

Fila Zero representarà 'Revolta de Bruixes' el 14, 15 i 16 de febrer a Mira-sol (30/gen/14)


  • Comparteix:

El Teatre la Unió no compleix els permisos mínims de seguretat

El Teatre la Unió no compleix els permisos mínims de seguretat

El Teatre la Unió ha reubicat les activitats de febrer amb afluència de públic a altres equipaments municipals perquè no compleix els permisos mínims de seguretat. L'Ajuntament està elaborant un informe per determinar els problemes de l'espai, amb la intenció de dur a terme una actuació d'emergència que permeti reprendre les activitats el mes vinent.

L'equipament presenta mancances de seguretat i pel que fa a les normatives d'activitat, segons ha explicat a Cugat.cat el president de la comissió gestora provisional de La Unió, David Pujol. Per això, la comissió mixta de l'entitat ha decidit traslladar una desena de propostes a altres equipaments municipals. Entre aquestes activitats, hi ha les funcions de l'obra 'Revolta de bruixes', que es representaran al Casal Cultural de Mira-sol, i els balls de diumenge, que tindran lloc a la Sala Clavé de la Unió.

Els responsables del teatre estan pendents d'un informe municipal que especifiqui les problemàtiques de l'equipament. Una vegada elaborat l'informe, l'entitat engegarà una actuació d'urgència amb la intenció de complir els mínims de seguretat i poder reprendre les activitats el mes vinent, segons Pujol.

David Pujol

El Teatre la Unió té unes mancances pel que fa a la normativa d'activitat i seguretat. Un tècnic municipal està elaborant un informe per solucionar els problemes.


L'actuació bàsica corregirà qüestions tècniques de l'escenari, la il·luminació i les portes d'emergència, entre d'altres elements. El director de Serveis a les Persones i membre de la comissió mixta, Xavier Fornells, ha explicat que aquestes reformes bàsiques permetran donar cabuda a les activitats culturals previstes per a l'equipament.

Xavier Fornells

Durant un mes i mig farem unes obres bàsiques per arreglar alguns elements. Hem de corregir l'escenari, l'equip de llums i les portes.


Aquesta actuació d'emergència es finançarà amb les partides aprovades al conveni entre la Unió i l'Ajuntament. L'acord també recull una reforma arquitectònica a llarg termini de l'equipament, amb la intenció d'acollir més propostes culturals de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.