Un santcugatenc es formarà a Alemanya durant tres anys, gràcies al Rotary


  • Comparteix:

El santcugatenc es formarà durant tres anys a Alemanya / Foto: ACN

El santcugatenc es formarà durant tres anys a Alemanya / Foto: ACN

Un jove santcugatenc ha estat seleccionat per anar a treballar a Alemanya a través d'un programa de formació impulsat pel Rotary Club amb la col·laboració del Servei d'Ocupació Municipal (SOM). El santcugatenc treballarà i es formarà durant tres anys al país germànic. A àmbit estatal, la iniciativa del Rotary ha permès que 40 persones s'hi adhereixin.

El Rotary i Serveis Socials de l'Ajuntament van fer pública aquesta proposta, anomenada programa Dual, a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM). Segons el responsable de joventut de l'entitat a Sant Cugat, Ramon Vilaseca, en dos dies ja tenien entre tres i quatre candidats i finalment un dels joves ha aconseguit la plaça. Vilaseca s'ha mostrat satisfet de l'elecció del santcugatenc.

Ramon Vilaseca

Ens vam posar d'acord per fer un programa que portés joves cap a Alemanya per fer formació professional. Al cap d'un o dos dies ja teníem tres o quatre candidats. Va anar molt bé.


El programa Dual consisteix en un curs de formació professional tècnica amb una durada entre tres i quatre anys amb diferents especialitats. La proposta també inclou dos mesos de formació en alemany a l'Estat espanyol, tres mesos de formació en alemany al país de destí, pràctiques en l'empresa, assistència mitjançant un tutor a l'empresa i contracte de formació durant tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.