Conesa demana calma i prudència davant de l'acusació d'Aymerich


Temes relacionats

Aymerich, a judici per presumptes irregularitats urbanístiques a Can Mates ( 4/feb/14)


  • Comparteix:

Conesa, en una entrevista recent

Conesa, en una entrevista recent

L'alcaldessa, Mercè Conesa, demana calma i prudència després que l'exalcalde Joan Aymerich sigui enviat a judici acusat de prevaricació. Els serveis jurídics de l'Ajuntament estan avaluant l'impacte de la notificació judicial, on el consistori és responsable civil de la fiança de 5'5 milions d'euros reclamada als sis acusats.

La jutgessa veu 'indicis de criminalitat' en diverses actuacions urbanístiques a Can Mates per afavorir la implantació de Boehringer Ingelheim i, a més d'Aymerich, implica quatre càrrecs de l'equip de l'exalcalde.

L'actual alcaldessa ha demanat prudència davant d'aquesta acusació i ha recordat que cal provar aquestes irregularitats davant dels tribunals.

Mercè Conesa

Si hi va haver aspectes no ajustats, cal que sigui demostrat. És un planejament dels anys 90 i cal ser molt curosos amb totes les afirmacions que es facin al respecte.


Conesa ha recordat que el planejament urbanístic en qüestió i la posterior reparcel·lacció han estat anul·lats en dues ocasions pels tribunals. Això obligarà a fer un nou planejament urbanístic a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.