Mèdia.cat vol redactar un llibre per complementar l'Anuari


  • Comparteix:

Mèdia.cat fa servir l'etiqueta #seguim13000 / Foto: Mèdia.cat

Mèdia.cat fa servir l'etiqueta #seguim13000 / Foto: Mèdia.cat

Mèdia.cat s'ha fixat un nou objectiu: fer un llibre d'investigació després d'assolir els 8.000 euros que necessitava per fer una tercera edició de l'Anuari de silencis mediàtics mitjançant el micromecenatge. L'entitat, que té la col·laboració del Grup Barnils, busca aconseguir 13.000 euros per dur a terme aquest nou repte.

Després d'assolir els 8.000 euros que necessitaven en dues setmanes a través de la plataforma de micromecenatge Verkami, Mèdia.cat cvol redactar un llibre per aprofundir en el periodisme d'investigació. Els 5.000 euros de diferència serviran per pagar el disseny, la maquetació i la impressió d'aquest nou llibre.

En cas que no s'assoleixi la nova fita, Mèdia.cat farà l'Anuari de silencis mediàtics del 2013 tal com tenia previst. Els mecenes tenen encara tres setmanes per sumar-se a aquest nou repte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.