200 peus fets de guix commemoraran el Dia escolar de la No Violència


Temes relacionats

La figura d'Anna Politkóvskaya centra la Diada per la No Violència ( 9/feb/14)


  • Comparteix:

Els peus s'exposaran a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot / Foto: Localpres

Els peus s'exposaran a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot / Foto: Localpres

Els centres escolars Gerbert d'Orlhac, La Floresta, Joan Maragall i Santa Isabel se sumen aquest diumenge al Dia escolar de la No Violència organitzat per l'Ajuntament, amb la creació de 200 peus de guix que conformen la proposta artística 'Peu a peu'. L'obra, que rememora la marxa per la pau de Mahatma Gandhi, omplirà a partir de les onze del matí la plaça de l'alcalde de Magí Bartralot.

El Dia escolar de la No Violència es commemora cada 30 de gener per recordar la data de l'assassinat de Gandhi. Diversos centres escolars han organitzat activitats i tallers on ha tingut un paper important les dinàmiques participatives i l'expressió plàstica. La feina resultant es mostrarà aquest diumenge d'onze del matí a dues del migdia a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot.

Aquestes activitats han servit per prendre consciència a través del joc d'eines i estratègies per a la transformació de conflictes en l'entorn immediat, i reflexionar sobre l'expressió artística com a mitjà per transmetre emocions i pensaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.