Innoticmatica estrena segona temporada amb una aposta pel turisme 'al núvol'


Temes relacionats

Cugat.cat i l'ACECCAT llancen un programa sobre tecnologia al núvol ( 8/mar/13)

Ferran Doñate: 'Innoticmatica és un 'market place'' ( 7/mar/13)


  • Comparteix:

Olivia Cabezas i Ferran Doñate

Olivia Cabezas i Ferran Doñate

La segona temporada d'Innoticmatica arriba a finals d'aquest mes amb l'objectiu de potenciar el turisme a través de les noves tecnologies i la innovació. Coproduït per Cugat.cat i l'Associació d'Empresaris de Cloud Computing de Catalunya (ACECCAT), l'espai s'emetrà a través d'Internet i els seus continguts estaran disponibles a les webs de l'entitat i del grup multimèdia.

En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa', el president d'ACECCAT, Ferran Doñate, i la presentadora de Turisme 21, Olivia Cabezas, han avançat alguns dels continguts de la segona temporada d'Innoticmatica. El programa mantindrà la seva aposta per temàtiques educatives però també afegeix una novetat, la del turisme. Doñate ha explicat que un dels nous reptes del programa és abordar les claus per aconseguir un turisme innovador i de qualitat a partir de les noves tecnologies.

Ferran Doñate

Inicialment treballarem amb el turisme. El volem impulsar des del punt de vista de les noves eines que han aparegut.


En aquest sentit, un dels territoris en què se centrarà el programa és l'Amèrica Llatina i els ponts potencials que es podrien establir entre els països d'aquesta regió amb Sant Cugat, Catalunya, l'Estat espanyol i Europa. Tot plegat des del punt de vista de les tecnologies que permeten treballar en xarxa, tal com ha explicat Cabezas.

Olivia Cabezas

La innovació és el més important. Ens desafia per ser més creatius i simples.


El programa es posarà en marxa a finals de mes i es podrà escoltar a les webs de l'ACECCAT i Cugat.cat. Innoticmatica començarà tractant les qualitats i les possibilitats de Panamà en clau turística. Després se centrarà en altres països de l'Amèrica Llatina i els seus vincles amb Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.