L'Ajuntament renovarà gairebé tot el parc mòbil de la Policia Local aquest any


Temes relacionats

L'Ajuntament vol contractar nous agents de la Policia Local (13/gen/14)

L'Ajuntament vol introduir la moto elèctrica a la Policia Local (22/set/13)


  • Comparteix:

Els dos primers cotxes nous estaran operatius abans de l'estiu

Els dos primers cotxes nous estaran operatius abans de l'estiu

L'Ajuntament renovarà bona part del parc mòbil de la Policia Local aquest any amb la compra agregada per a cotxes que ofereix l'Associació Catalana de Municipis i la licitació pròpia per al cas de les motocicletes. El tinent d'alcalde de Seguretat ha explicat a Cugat.cat que està previst que els primers dos cotxes nous estiguin operatius abans de l'estiu. La partida per a la renovació d'aquest parc mòbil el 2014 és de 30.000 euros.

El consistori s'ha sumat a l'adquisició conjunta de vehicles per a municipis que impulsa l'ACM, ja que suposa un menor preu. En una primera convocatòria, Sant Cugat adquirirà dos cotxes equipats via 'renting', que estaran operatius abans de l'estiu. A més, i en una segona convocatòria, tres vehicles tot terreny s'incorporaran al parc mòbil de la Policia Local per renovar-ho.

Amb relació a les motocicletes, l'Ajuntament té previst obrir un procés propi de licitació després de l'estiu per adquirir-ne quatre. Tot i així, el tinent d'alcalde de Seguretat. Francesc Carol, ha avançat a Cugat.cat que estan estudiant la possibilitat d'incorporar motocicletes elèctriques.

Francesc Carol

Ho estem estudiant tant per a les motos elèctriques com per a algun cotxe, però no tots per un tema de recàrrega.


Actualment, el cos de seguretat local té més d'una desena de vehicles. D'altra banda, l'Ajuntament també té previst augmentar el nombre d'agents del cos de la Policia Local, tot i que dependrà del pressupost i les limitacions en la contractació de nous funcionaris establertes per l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.