La Casa de Cultura acull un nou curs de formació de voluntariat


  • Comparteix:

El curs de voluntariat té lloc a la Casa de Cultura / Foto: AVAN

El curs de voluntariat té lloc a la Casa de Cultura / Foto: AVAN

Conèixer la figura del voluntari i la seva tasca són els objectius del curs d'Iniciació al Voluntariat que es desenvoluparà durant el 14 i 15 de març a la Casa de Cultura. La primera sessió serà de quatre de la tarda a vuit del vespre i la segona començarà a dos quarts de deu del matí i finalitzarà a les set del vespre.

El curs d'iniciació recordarà el paper dels voluntaris a la societat i reflexionarà sobre el servei als altres a partir de tres blocs de continguts. La primera part definirà les característiques, valors i entorn històric del voluntariat. El segon punt tractarà el perfil i la motivació dels voluntaris i, finalment, s'informarà sobre els drets i deures de la persona voluntària.

Les persones que completin un 80% del curs amb la seva assistència i superin els continguts obtindran un diploma del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya expedit per la Subdirecció general de Cooperació Social i Voluntariat. El curs té un preu de 10 euros.

Les inscripcions es poden fer fins un dia abans de l'inici del curs, el 14 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.