Una dona encanona un mosso amb una pistola falsa a la comissaria de Sant Cugat


Temes relacionats

La dona detinguda a la comissaria de Mossos té problemes psiquiàtrics (14/feb/14)


  • Comparteix:

Els fets han tingut lloc a la comissaria de Sant Cugat / Font: Google Maps

Els fets han tingut lloc a la comissaria de Sant Cugat / Font: Google Maps

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous a la tarda una dona que ha encanonat un agent de la comissaria de Sant Cugat amb una pistola simulada a l'entrada de les instal·lacions. Segons han explicat els Mossos, la detinguda ha intentat accedir a la recepció, per motius desconeguts, amenaçant el policia. En aquest moment, l'agent ha aprofitat per reduir-la i detenir-la.

Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de sis de la tarda d'aquest dijous quan una dona ha entrat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra amb una pistola simulada. Sense parlar ha amenaçat l'agent que estava a la recepció, que ha tingut temps de tancar la porta, sense saber que la pistola era falsa.

La detinguda ha intentat accedir a la recepció, moment en què el policia ha aprofitat per reduir i detenir la dona. Ha estat després de la detenció quan la policia ha comprovat que l'arma era simulada.

Es desconeixen els motius pels quals la dona ha protagonitzat aquests fets. La detinguda, per protocol, ha estat traslladada a un hospital proper. Després de passar unes proves mèdiques, la detinguda es troba en dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.