Sant Cugat tindrà un nou espai comercial de 10.000 metres quadrats


  • Comparteix:

Vista aèria de la zona / Foto: Google

Vista aèria de la zona / Foto: Google

Sant Cugat tindrà un espai comercial de 10.000 metres quadrats al sector de Can Sant Joan a tocar de la carretera de Rubí. L'Incasòl, propietari dels terrenys, obrirà properament el concurs de licitació per a les empreses interessades a instal·lar-se a la zona.

Es tracta dels terrenys que la multinacional Ikea havia previst per obrir l'establiment que finalment es va construir a Sabadell. En una entrevista a Cugat.cat, el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha explicat que la previsió és que hi hagi diversos licitadors i que ja han rebut l'interès de companyies comercials de diferents sectors.

Pere Casajoana

Està previst que hi hagi diferents licitadors. Hem rebut l'interès de botigues esportives, de botigues de bricolatge, entre d'altres.


El projecte també inclou la urbanització de l'entorn de la carretera de Rubí, que suposarà la creació de voreres per facilitar la circulació de vianants per la zona. Casajoana ha explicat que aquesta actuació anirà a càrrec de l'Incasòl i que es farà de manera simultània a la construcció del nou espai comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.