Sant Cugat s'acomiada de l'equip que participa al ral·li solidari Unidesert


Temes relacionats

La 2a edició de la Unidesert arrenca a finals de mes amb presència local (11/feb/14)


  • Comparteix:

Tret de sortida de l'SRT a la rambla del Celler

Tret de sortida de l'SRT a la rambla del Celler

La ciutat ha donat aquest dissabte el tret de sortida simbòlic a l'Students Racing Team, que participarà al ral·li solidari Unidesert. Els components de l'equip santcugatenc; acompanyats de l'alcaldessa, amics i familiars; s'han acomiadat institucionalment de la ciutat amb una mostra a la rambla del Celler dels vehicles que formaran part de l'expedició.

Unidesert és un ral·li solidari que transcorre al Marroc i està dirigit a estudiants universitaris, que a més de competir porten material solidari al país. La iniciativa fomenta la col·laboració tant intercultural com entre els companys d'equip. El director tècnic de l'Students Racing Team, Àlex de la Rosa, ha explicat que, amb aquest projecte solidari, la seva intenció és preparar els alumnes de cara al seu futur professional i també oferir-los l'oportunitat de viure des de dins el dia a dia d'un equip de carreres.

Alex de la Rosa

Som un equip de baix cost i volem que qui tingui ganes d'ajudar en aquest projecte solidari pugui practicar de cara al seu futur professional.


Diversos membres de l'equip han presentat aquest dissabte els cotxes que participaran a la competició i han recollit les donacions que portaran al desert del Marroc, unes motxilles reflectants. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el compromís solidari dels joves i la seva autonomia a l'hora de modelar els cotxes.

Mercè Conesa

Ells mateixos s'ho han organitzat tot. Ens sentim orgullosos que els joves prenguin iniciatives tan bones i sobretot amb aquesta vessant solidària tan important.


En aquesta edició, l'Students Racing Team (SRT) ha unit forces amb el Rally Team 90'. Els dos conjunts formen un sol equip que compta amb 10 persones i cinc cotxes. El ral·li arrencarà dissabte de la setmana vinent des d'Algesires i s'allargarà fins al 2 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.