Un foc crema un magatzem de mobles del recinte del Mercantic


  • Comparteix:

Un incendi ha cremat aquest dissabte al vespre un magatzem de mobles del recinte del Mercantic, a l'avinguda de Graells. Es desconeix l'origen de les flames i no hi ha hagut cap ferit. Veïns de la zona han hagut de ser desallotjats per precaució. El recinte del Mercantic no obrirà les portes aquest diumenge.

El foc s'ha declarat passades les nou del vespre i a dos quarts de dotze de la nit s'han controlat les flames. Al lloc dels fets, hi han treballat dotacions de Bombers de la Generalitat, amb el suport d'ambulàncies, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

La nau cremada té 1.000 metres quadrats i tenia mobles i altres materials. A causa de les flames, l'estructura ha quedat afectada i la façana ha caigut a terra, tal com ha explicat el cap de la regió Metropolitana Nord d'Emergències, David Borell.

David Borrell

A nivell estructural ha resultat afectada la nau, que ha cremat totalment i una de les façanes.


Els Bombers s'encarreguen de remullar la zona per evitar que el foc revifi. Tot i així, les flames només han provocat danys materials, segons ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hem d'estar tranquils, no hi ha hagut perill per cap persona. Hi ha danys materials.


Les flames han comportat talls de circulació i han obligat a desallotjar veïns del barri, que retornaran a casa durant les properes hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.