Els Bombers continuen remullant el magatzem cremat


Temes relacionats

L'incendi crema entre 7.000 i 8.000 llibres de la Canuda (16/feb/14)

Un foc crema un magatzem de mobles del recinte del Mercantic (16/feb/14)


  • Comparteix:

Els Bombers de la Generalitat contiuen remullant el magatzem del recinte del Mercantic que s'ha cremat aquest dissabte. La presència de les dotacions de Bombers manté l'avinguda de Graells tancanda al trànsit i els vianants, però la resta de vies estan obertes. Els veïns desallotjats han tornat aquesta matinada a casa.

El foc es va declarar passades les nou del vespre i a dos quarts de dotze de la nit s'han controlat les flames. Finalment, els Bombers de la Generalitat no han treballat durant la nit, però a primera hora del matí han reiniciat les tasques de remullat.

Això obliga a mantenir l'avinguda de Graells tallada a vienants i vehicles per facilitar les tasques dels Bombers. Tot i així, la resta de vies que aquest dissabte al vespre es van acordonar estan reobertes.

De fet, els veïns han tornat aquesta matinada a casa, després d'haver de desallotjar tres blocs de manera preventiva.

La nau cremada té 1.000 metres quadrats i tenia mobles i altres materials, entre els llibres de la Canuda. A causa de les flames, l'estructura ha quedat afectada i la façana ha caigut a terra, tal com ha explicat el cap de la regió Metropolitana Nord d'Emergències, David Borell.

David Borrell

A nivell estructural ha resultat afectada la nau, que ha cremat totalment i una de les façanes.


Al lloc dels fets, hi han treballat dotacions de Bombers de la Generalitat, amb el suport d'ambulàncies, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. De moment, el recinte d'El Siglo i del Mercantic estan tancats, però els paradistes del Mercantic han decidit obrir, ja que duen a terme a la seva activitat a l'exterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.